Houten jaloezieën op maat

Houten jaloezieën

Ben je op zoek naar houten jaloezieën op maat? Bepaal zelf de lichtinval en privacy in je kamer met houten jaloezieën.

Essentials - Hout

Vanaf  26.-
Essentials - Houten jaloezie

Harmony - Hout

Vanaf  34,-
Harmony - Houten jaloezie

Sensations - PVC

Vanaf  16,-
Sensations - Houtlook jaloezie

Veelgestelde vragen over houten jaloezieën

Wat is het verschil tussen de Sensations, Essentials en Harmony jaloezieën?

Onze Sensations collectie bestaat uit houtlook jaloezieën, deze zijn gemaakt van PVC en zijn daardoor ideaal voor in vochtige ruimtes, zoals de badkamer en keuken. Ze geven dezelfde look als houten jaloezieën, maar zijn beter vochtbestendig.

De Essentials jaloezieën zijn gemaakt van 100% echt hout en bieden de laagste prijsgarantie. De lamel heeft een breedte van 50mm. Je kunt bij deze collectie kiezen uit zeven basiskleuren. Enkele kleuren zijn tot wel ruim 2,5 meter te bestellen.

Onze Harmony jaloezieën geven je de meest uitgebreide productopties en het grootste kleurassortiment. Ze zijn gemaakt van 100% echt hout en beschikbaar in lamelbreedtes van 50mm en 63mm. Dankzij hun lichtgewicht zijn een aantal kleuren tot wel 3 meter breed te bestellen. Bij een Harmony jaloezie zit ook een kooflijst, die voor de bovenbak geplaatst wordt. Hierdoor is alles netjes afgewerkt en heeft het een extra luxe uitstraling.

Welke lamelbreedtes en ladderbandbreedtes zijn er beschikbaar?

Onze Essentials houten jaloezieën hebben een standaard lamelbreedte van 50mm. Bij onze Harmony houten jaloezieën en PVC jaloezieën kies je tussen 50mm of 63mm. De voordelen van deze bredere lamellen is dat er veel licht naar binnen valt. Natuurlijk kun je de lamellen naar wens instellen.

De breedte van de ladderband is standaard 25mm. Dit kun je niet aanpassen. De hoeveelheid ladderbanden is afhankelijk van de breedte van de jaloezie.

Kies ik voor standaardmaten of maatwerk?

Je kiest voor maatwerk zodat je ervan verzekerd bent dat de raamdecoratie altijd past in jouw situatie. Al onze raamdecoratie wordt 100% op maat gemaakt. Onze fabriek produceert jouw nieuwe raamdecoratie pas wanneer je de bestelling betaald hebt.

Hoe kan ik mijn jaloezieën schoonmaken?

Houten, PVC of aluminium lamellen reinigen is belangrijk om de jaloezieën mooi te houden. Door de horizontale lamellen, kan er stof op blijven liggen. Alles over het schoonmaken van jaloezieën lees je onze blog: raamdecoratie schoonmaken.

Houten jaloezieën op maat

Je eigen raamdecoratie samenstellen, precies zoals jij het wil? Dat is een voordeel van onze jaloezieën op maat. Kies bijvoorbeeld zelf de bedieningszijde, lamelbreedte en ladderbandkleur en bestel je nieuwe jaloezieën 100% op maat.

 

Een groot voordeel van maatwerk is dat je jaloezie op maat naadloos op het raam aansluit. Onze jaloezieën hebben een goede privacy sluiting en de lamellen zijn perfect afgewerkt.

 

Meetfoutje gemaakt? Dankzij onze gratis unieke meetverzekering loop je geen enkel risico. Bij een meetfoutje leveren wij gewoon een nieuw product.

 

 

Luxe jaloezieën: hout, PVC of aluminium

Onze horizontale jaloezieën bestel je in drie varianten: houten jaloezieën, PVC jaloezieën of aluminium jaloezieën.

 

Houten jaloezieën zijn ontzettend populair. Je ziet ze in elk woonmagazine, tv-programma en op elke interieurblog. Ze zijn stijlvol, tijdloos en van 100% écht hout. Een groot voordeel: de houten jaloezie is tot wel 3 meter breed te bestellen. Alles weten over dit type raamdecoratie? In onze blog lees je 5 voordelen van houten jaloezieën.

 

PVC jaloezieën zijn perfect voor vochtige ruimtes door de kunststof lamellen. Super fijn in de badkamer. Zo kun je heerlijk badderen zonder gegluur.

 

Aluminium jaloezieën zijn een lichtgewicht onder de raamdecoratie. Ze zijn perfect binnen een modern en strak interieur en zijn te verkrijgen in lamelbreedtes van 16mm, 25mm en 50mm.

 

 

Voordelige jaloezieën op maat

Al onze raambekleding bestel je direct bij de fabriek, waardoor je niet voor tussenhandel of dure winkelpanden betaalt. Daarom kunnen wij onze jaloezieën op maat tot wel 40% goedkoper aanbieden dan onze concurrent.

 

Ben je op zoek naar voordelige jaloezieën? Onze jaloezieën kun je bestellen vanaf €12,-. Ga voor onze populaire houten jaloezieën, houtlook PVC jaloezieën of industriële aluminium jaloezieën. Op zoek naar jaloezieën op maat voor de badkamer? Ga voor PVC jaloezieën.

 

 

Inspiratie opdoen voor houten jaloezieën

Het raamtype én de ruimte bepalen vaak welke raamdecoratie geschikt is voor jouw raam. Zwarte houten jaloezieën zijn een goede keus als raamdecoratie voor de woonkamer. Ze passen perfect in zowel een landelijk, Scandinavisch, botanisch als urban jungle interieur.

 

Benieuwd welke jaloezie geschikt is voor jouw raam? Dit lees je uitgebreid in onze blog over het kiezen van raamdecoratie of laat onze adviseur gratis en vrijblijvend met je meedenken tijdens een adviesafspraak aan huis.

 

Veneta.com – Dé nummer 1 online specialist in houten jaloezieën op maat