Shutters

Shutters

Op zoek naar shutters op maat voor een voordelige prijs? Onze shutters op maat zijn erg populair door de luxueuze uitstraling die zij je interieur geven.

Invisible tilt

Vanaf  175,-
Invisible tilt shutter

Tilt rod

Vanaf  169,-
Shutters met tilt rod

Gratis advies aan huis

De showroom bij jou thuis 
Gratis advies aan huis

Veelgestelde vragen over shutters

Wat is het verschil tussen shutters en houten jaloezieën?

Het grootste verschil tussen houten shutters en houten jaloezieën is dat shutters binnenluiken zijn die je kunt openklappen. Deze mogelijkheid heb je bij jaloezieën niet. Daarnaast bedien je de jaloezie via koordbediening waar je shutters via de lamellen of via een stang bedient.

Wat is het verschil tussen invisible tilt en tilt rod shutters?

Het verschil zit hem hierbij in de bediening van de shutters. Kies je voor invisible tilt dan bedien je de shutter via de kantelbare lamellen. Bij de tilt rod shutters bedien je de shutter via de bedieningsstok die is verbonden met de lamellen.

Kies ik voor standaardmaten of maatwerk?

Je kiest voor maatwerk zodat je ervan verzekerd bent dat de raamdecoratie altijd past in jouw situatie. Al onze raamdecoratie wordt 100% op maat gemaakt. Onze fabriek produceert jouw nieuwe raamdecoratie pas wanneer je de bestelling betaald hebt.

Welke lamelbreedtes zijn er beschikbaar voor shutters?

Voor zowel de invisible tilt en de tilt rod shutters kies je tussen een lamelbreedte 63mm, 89mm of 114mm. Een voordeel van bredere lamellen is dat er veel licht naar binnen valt. Maar dit kun je natuurlijk ook zelf bepalen door middel van de bediening van de shutters.

Shutters op maat

Bestel je jouw houten shutters bij Veneta.com? Dan weet je dat jouw shutters op maat bij je afgeleverd zullen worden. Ons productieproces begint wanneer jij jouw maten aan ons hebt doorgegeven, waardoor jouw raamshutters dus altijd perfect passen.

 

Over perfect passen gesproken, wist je dat raamdecoratie zoals shutters prachtig staan in een landelijk interieur of Scandinavisch interieur? Begin met het maken van een moodboard om te kijken of shutters ook in jouw interieur passen!

 

 

Verschil tussen shutters & houten jaloezieën

Shutters voor je raam kopen? Soms worden shutters en houten jaloezieën of lamellen met elkaar verward. Geeft niets! We leggen graag nog even uit wat het verschil is.

 

Het grootste verschil tussen houten jaloezieën en houten shutters is dat shutters binnenluiken zijn die je kunt openklappen. Deze mogelijkheid heb je bij jaloezieën niet. Daarnaast bedien je de jaloezie via koordbediening waar je shutters via de lamellen of via een stang bedient.

 

 

Woodlore Plus shutters van hout

Net als bij al onze andere raambekleding kiezen we ook bij shutters voor de beste materialen. Daarom worden onze shutters op maat gemaakt van hout in combinatie met ABS. Het duurzame hout zorgt voor sterke en robuuste luiken en is ideaal voor grote ramen of deuren.

 

De houten panelen kunnen worden geopend en worden weggeklapt en dat maakt een shutter ontzettend veelzijdig in gebruik. De lamellen kantel je in de gewenste stand voor meer of minder lichtinval & privacy. Op zoek naar houten shutters voor een schuifpui? Dit is zeker mogelijk met onze Woodlore Plus collectie!

 

Wil je onze kleuren en materiaal van dichtbij ervaren? Onze gratis kleurstalen helpen je met het maken van een keuze.

 

 

Raamshutters prijzen

Shutters van Veneta.com koop je al vanaf €169,-. Shutter prijzen worden samengesteld op basis van de complexiteit van het product, het duurzame materiaal en de breedte- en hoogtemaat van jouw raam. Dat zorgt ervoor dat jouw shutters van hoge kwaliteit zijn en voor jou de beste shutters aanbieding is.

 

Nog niet helemaal klaar om te kopen maar nog op zoek naar inspiratie? Bekijk ons Instagram-account, Pinterest-account en/of lees onze blog over woonkamer inspiratie.

 

Goedkope shutters kopen

Ondanks de complexiteit van dit type raamdecoratie en het duurzame materiaal kunnen we onze shutters al vanaf €169,- aanbieden. Let op bij het kopen van shutters dat je gaat voor shutters van hoge kwaliteit.

 

Goedkope shutters kunnen qua prijs natuurlijk aantrekkelijker zijn, maar deze moet je misschien vaker vervangen dan shutters van hoge kwaliteit.

 

Of je onze shutters goedkoop kunt noemen is geheel aan jou maar dat wij een mooie prijs bieden voor de kwaliteit die we leveren staat vast!

 

Veneta.com – Dé nummer 1 online specialist in shutters op maat