Shutters op maat

Shutters

Vanaf 169,- en altijd 100% maatwerk.

Shutters op maat zijn de meest stijlvolle soort raamdecoratie. Ze zijn heel populair en passen perfect in een landelijk of Scandinavisch interieur. Shutters zijn stijlvol en bieden privacy; lees hier alle voordelen van shutters. Wij hebben shutters voor ieder raam, ook voor speciale vormen.

Shutters op maat zijn de meest stijlvolle soort raamdecoratie. Ze zijn heel populair en passen perfect in een landelijk of Scandinavisch interieur. Shutters zijn stijlvol en bieden privacy; lees hier alle voordelen van shutters. Wij hebben shutters voor ieder raam, ook voor speciale vormen.

Woodlore Plus

Vanaf Vanaf  169,-
Woodlore Plus Shutter
 • Combinatie van pvc en hout
 • 8 verschillende kleuren
 • 63 of 76 mm

Bright Wood

Vanaf Vanaf  205,-
Bright wood Shutter
 • 100% hout
 • 16 verschillende kleuren
 • 63, 76 of 89 mm 

Normandy Wood

Vanaf Vanaf  250,-
Normandy wood shutter
 • 100% hardhout
 • 36 verschillende kleuren
 • 63, 76, 89 of 114 mm

Premium Natural

Vanaf Vanaf  287,-
Premium Natural shutter
 • 100% Phoenix hout
 • Luxe matte afwerking
 • 63, 76, 89 of 114 mm

Veelgestelde vragen over shutters

Wij hebben verschillende shuttercollecties. De Normandy Wood collectie is afgewerkt met extra sterk hardhout. De Premium Naturel kenmerkt zich door het stevige, maar ook lichte Phoenix hout. Onze Bright Wood is gemaakt van 100% hout. Woodlore Plus bestaat uit een combinatie van kunststof en hout.  Alle shutters zijn zijn perfect als badkamer raambekleding. Vind je het nog lastig om je badkamer in te richten? In deze blog vind je al onze badkamer inspiratie

Houten shutters passen erg goed bij een landelijk interieur. Zowel in een landelijke woonkamer als slaapkamer zorgen ze voor een mooie afwerking. Ook in een Scandinavisch interieur zien we, vooral witte, shutters vaak terug.

Ja, dat kan. Shutters zijn een complex type raamdecoratie en het is enorm lastig om op afstand een goede prijs te noemen. Daarom komen we gratis én vrijblijvend bij je thuis om alle opties met je door te nemen. 

Er zijn veel keuzeopties. Zo kun je kiezen tussen onze Woodlore Plus, Bright Wood, Normandy Wood en Premium Natural collecties. Een andere belangrijke keuze is de kleur. Ga je voor een stoere zwarte look of houd je het rustig met een witte of grijze tint?

Ook kun je de lamelmaat kiezen. Weet jij al welke maat lamellen  het beste past bij jouw situatie? Onze adviseur legt het je allemaal uit. Bonus: we meten ook gelijk alle ramen in.

De montage van shutters wordt uitgevoerd door onze eigen monteurs. Zij rijden door heel Nederland (inclusief de Waddeneilanden) en België. De prijs voor het monteren van shutters is €39,50 per item en je betaalt eenmalig €64,50 voorrijkosten. Voor de montage van alle overige raamdecoratie geldt een tarief van €29,50.

Wil je een voorbeeld zien van onze shutters? Bekijk dan het eindresultaat van de badkamer van Interior Junkie. Natuurlijk staan onze shutters ook prachtig in de woonkamer, keuken en slaapkamer.

Op zoek naar tips voor het inrichten van je huis? In deze blog hebben we er 5 voor je.

Laat je inspireren

Shutters op maat

Bestel je shutters bij Veneta.com? Dan weet je zeker dat ze altijd perfect op maat bij je afgeleverd worden. Ons productieproces begint wanneer jij de juiste maten aan ons hebt doorgegeven. Al onze raamdecoratie is 100% maatwerk en hierdoor passen jouw raamshutters altijd perfect.

 

Wist je dat houten raamdecoratie, zoals een zwarte shutter, supermooi staat in een landelijk of Scandinavisch interieur? Begin met het maken van een moodboard om te kijken of shutters ook in jouw interieur passen. Je leest er ook alles over in onze inspiratieblogs.

 

Speciale vormen shutters

Bij Veneta.com hebben we voor ieder raam een shutter. Of je nou een vierkant, rechthoekig, rond of driehoekig raam hebt. Wij hebben speciale vormen maatwerk shutters voor jou. Shutters zijn een heel specialistische vorm van raamdecoratie. Onze deskundige adviseurs komen graag gratis en vrijblijvend bij je thuis voor advies en inmeten. Ze kijken mee naar jouw situatie, geven kleuradvies, zorgen dat je de functionaliteit van je raam kunt behouden en meten alles voor je in. 

 

Verschil tussen shutters & houten jaloezieën

Soms worden shutters en houten jaloezieën of lamellen met elkaar verward. Dat is helemaal niet erg. We leggen graag het verschil uit.

 

Het grootste verschil tussen houten jaloezieën en houten shutters is dat shutters in een luik gemonteerd worden en die kun je openklappen. Jaloezieën hangen met ladderbanden of koorden aan het plafond en kun je optrekken in plaats van openklappen. Daarnaast bedien je een jaloezie via koorden, terwijl je shutters via de lamellen of via een stang bedient. Door het frame dat om shutters heen zit zijn ze een stuk robuuster dan jaloezieën.

 

 

Luxe houten shutters

Bij al onze raambekleding, dus ook bij onze shutters op maat, kiezen wij voor de beste materialen. De Premium Naturel kenmerkt zich door het sterke, maar ook lichte Phoenix hout. De Normandy Wood collectie is gemaakt van luxe hardhout. Onze Bright Wood is gemaakt van 100% hout en onze Woodlore Plus collectie is opgebouwd uit een combinatie van kunststof en echt hout. Hout is een duurzame stof en gaat lang mee. De robuuste shutterluiken zijn ideaal voor grote ramen of deuren en geven een luxueus gevoel aan de ruimte.

 

De houten panelen kunnen worden uitgeklapt en de lamellen geopend, dat maakt een shutter ontzettend veelzijdig in gebruik. De lamellen kantel je in de gewenste stand voor meer of minder lichtinval en privacy. Op zoek naar houten shutters op maat voor een schuifpui? Geen probleem! Eén van onze adviseurs komt graag langs om je alle voordelen van vouwrailshutters uit te leggen. Nieuwsgierig? Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

 

 

Wat kosten shutters?

We krijgen vaak de vraag: wat kosten shutters? Shutters zitten ingewikkeld in elkaar, toch koop je bij ons al shutters vanaf 169,-. De prijs van een shutter wordt bepaald op basis van de hoogte- en breedtemaat van je raam, hoeveel materiaal hiervoor nodig is en uit hoeveel delen de shutter bestaat. Bij Veneta.com zijn wij altijd op zoek naar de beste prijskwaliteitsverhouding. Bij ons betaal je een goede prijs en krijg je altijd 8 jaar garantie.

 

Op zoek naar inspiratie? Bekijk onze Instagram, Pinterest of lees onze blog over woonkamer inspiratie. Je kunt natuurlijk ook alvast kleurstalen aanvragen, zodat je de kleuren en materialen in het echt kunt zien.

 

Veneta.com – Dé nummer 1 online specialist in shutters op maat