Gratis rolgordijnen kleurstalen

Weet u nog niet helemaal welk rolgordijn u voor uw ramen wilt? Of twijfelt u nog welke kleuren of stoffen u wilt? Bij Veneta.com kunt u online gratis kleurstalen aanvragen. Met de kleurstalen krijgt u een goede indruk van de kleur en het materiaal van de rolgordijn. U krijgt de kleurstalen gratis thuisgestuurd, waardoor u in uw eigen omgeving kunt kijken of het product bij de rest van uw interieur past. De kleurstalen zijn volledig gratis!

 

Rolgordijnen voor  FAKRO & VELUX dakramen

Op zoek naar een oplossing voor uw FAKRO of VELUX dakraam? Onze verduisterende dakraam rolgordijnen zijn geschikt voor de populairste FAKRO & VELUX systemen en u kent ons: dat doen we natuurlijk voor een aantrekkelijke prijs. Maak een keuze uit 20 trendy kleuren: van licht naar donker en zelfs in een leuke sterrenprint. Onze dakraam rolgordijnen voor VELUX & FAKRO dakramen zijn eenvoudig zelf te monteren zodat u het gordijn kort na ontvangst al kunt gebruiken!

Rolgordijnen kopen voor weinig geld

De producten van Veneta.com worden rechtstreeks geleverd van de fabriek aan de consument. Hierdoor worden kosten voor tussenhandel en opslag bespaard, en dat merkt u in de prijs. U krijgt bij Veneta.com de hoogste kwaliteit rolgordijnen online voor een lage prijs. Onze producten worden met de grootste zorg geproduceerd.

 

Rolgordijn kopen: Unieke meetverzekering bij Veneta.com

Niets is vervelender dan rolgordijnen binnenkrijgen en vervolgens concluderen dat het product niet de juiste afmetingen heeft. Veneta.com heeft daar iets op bedacht. U krijgt bij ons altijd een unieke meetverzekering. Mocht een product onverhoopt niet passen, dan kunt u het product gratis vervangen. U betaalt slechts het verschil wanneer een product groter moet worden. 

<

Waarom Raamdecoratie van Veneta.com?