Gratis rolgordijnen kleurstalen

Weet u nog niet helemaal welke rolgordijnen u voor uw ramen wilt? Of twijfelt u nog welke kleuren of stoffen u wilt? Bij Veneta.com kunt u online gratis kleurstalen aanvragen. Met de kleurstalen krijgt u een goede indruk van de kleur en het materiaal van de rolgordijn. U krijgt de kleurstalen gratis thuisgestuurd, waardoor u in uw eigen omgeving kunt kijken of het product bij de rest van uw interieur past. De kleurstalen zijn volledig gratis!

 

Gratis adviesafspraak bij Veneta.com

Weet u nog niet precies wat u voor uw ramen wilt hebben? Of wilt u graag wat meer advies over rolgordijnen of andere producten? De adviseurs van Veneta.com helpen u graag verder. De verkoopadviseurs zijn op de hoogte van de allerlaatste trends en ze helpen u graag met het maken van de juiste keuzes. Bovendien meten ze uw ramen op, waardoor u volledig ontzorgd bent. Een verkoopadvies is gratis en geheel vrijblijvend. U bent dus nergens aan verbonden. 

Rolgordijnen kopen voor weinig geld

De producten van Veneta.com worden rechtstreeks geleverd van de fabriek aan de consument. Hierdoor worden kosten voor tussenhandel en opslag bespaard, en dat merkt u in de prijs. U krijgt bij Veneta.com de hoogste kwaliteit rolgordijnen online voor een lage prijs. Onze producten worden met de grootste zorg geproduceerd.

 

Rolgordijn kopen: Unieke meetverzekering bij Veneta.com

Niets is vervelender dan rolgordijnen binnenkrijgen en vervolgens concluderen dat het product niet de juiste afmetingen heeft. Veneta.com heeft daar iets op bedacht. U krijgt bij ons altijd een unieke meetverzekering. Mocht een product onverhoopt niet passen, dan kunt u het product gratis vervangen. U betaalt slechts het verschil wanneer een product groter moet worden. 

Verduisterende rolgordijnen van Veneta

Waarom Veneta Raamdecoratie?

Veneta.com scoort een 9.4 op basis van 1000+ reviews