Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen

Onze rolgordijnen zijn de meest populaire keuze voor jouw raam. Deze raamdecoratie is eenvoudig en erg praktisch. Je kunt ze overal in huis gebruiken.

De meest populaire keuze voor jouw raam. Rolgordijnen zijn eenvoudig en erg praktisch. Geschikt voor elke ruimte in huis.

Semi-transparant

Vanaf Vanaf  7,-
Semi-transparante rolgordijnen op maat
  • Ruime kleurkeuze
  • Lichtdoorlatend 
  • Geschikt voor ieder interieur

Verduisterend

Vanaf Vanaf  8,-
Verduisterende rolgordijnen op maat
  • 100% lichtdichte stof
  • Ruime kleurkeuze
  • Optimale privacy

Duo rolgordijnen

Vanaf Vanaf  19,-
Duo rolgordijnen op maat
  • Bepaal de lichtinval & privacy
  • Ruime kleurkeuze
  • Verduisterend of semi-transparant

Laat je inspireren

Veelgestelde vragen over rolgordijnen

Je kiest voor maatwerk zodat je ervan verzekerd bent dat je raamdecoratie altijd past in jouw situatie. Al onze raamdecoratie wordt 100% op maat gemaakt. Onze fabriek begint pas als jij je bestelling plaatst!

Wij hebben ruim 150 verschillende kleuren in ons assortiment! Er zit er altijd een kleur bij die in je interieur past. Zo bekleed je ook de kinderkamer in leuke, vrolijke kleurtjes. Twijfel je nog over de kleurkeuze? Vraag dan gratis kleurstalen en vergelijk de kleuren in je eigen huis!

Onze Emotions collectie wordt ook wel de luxe collectie genoemd. Deze luxe collectie kenmerkt een breder kleurassortiment en meer productopties. Zo stel je jouw perfecte rolgordijn samen. Ondanks deze luxe is ons Emotions rolgordijn nog altijd voordelig geprijsd.

De Authentics collectie is onze basiscollectie rolgordijnen en bevat door ons geselecteerde kleuren en beperkte productopties. Dit zie je terug in de prijs.

Onze rolgordijnen zijn in twee stoffen te verkrijgen: semi-transparant of verduisterend.

De semi-transparante rolgordijn zijn ideaal als je de ruimte lekker licht wil houden. Rolgordijnen voor in de slaapkamer? Dan kies je voor verduisterende stof, die de ruimte grotendeels verduisterd.

Lichtdoorlatend of verduisterend?

Als je rolgordijnen besteld kies je voor lichtdoorlatende rolgordijnen of verduisterende rolgordijnen. Lichtdoorlatende rolgordijnen bieden de perfecte balans tussen natuurlijk licht en privacy, terwijl verduisterende rolgordijnen ideaal zijn om volledige duisternis te creëren, bijvoorbeeld als je lekker wil slapen.

 

Twijfel je over je keuze? Bestel gratis kleurstalen om te ontdekken wat de beste optie voor jou is.

 

 

Rolgordijnen voor het hele huis

Rolgordijnen zijn populair omdat ze erg praktisch zijn. Ze passen vrijwel overal in huis. Kies bijvoorbeeld voor een rolgordijn voor je dakraam. Als je kiest voor een rolgordijn voor je dakraam, blijft het gordijn goed op zijn plaats omdat het aan de zijkanten vastzit. Zo komt er geen licht door kieren heen.

 

Wij zorgen dat je rolgordijnen precies op maat worden gemaakt, ze passen altijd perfect. Heb je toch een meetfoutje gemaakt? Dan leveren wij gratis een nieuw product.

 

 

Goedkope rolgordijnen op maat

Als je op zoek bent naar betaalbare raamdecoratie, zijn goedkope rolgordijnen op maat een goede optie. Je koopt ze al vanaf €7,-. Kies uit ruim 140 verschillende kleuren. Zo zit er altijd wel iets voor je tussen. 

Veneta.com – Dé nummer 1 online specialist in rolgordijnen op maat