Moet ik kiezen voor standaardmaten of maatwerk?

Je kiest voor maatwerk zodat je ervan verzekerd bent dat je raamdecoratie altijd past in jouw situatie. Al onze raamdecoratie wordt 100% op maat gemaakt. Onze fabriek begint pas als jij je bestelling plaatst!

 

In welke kleuren zijn rolgordijnen verkrijgbaar?

Wij hebben ruim 150 verschillende kleuren in ons assortiment! Voor ieder wat wils, dus ;-) Zo bekleed je ook de kinderkamer in leuke, vrolijke kleurtjes!

 

Twijfel je nog over de kleurkeuze? Vraag dan gratis kleurstalen en vergelijk de kleuren in je eigen huis!

 

Wat is het verschil tussen de Emotions & Authentics rolgordijnen collectie?

Onze Emotions collectie wordt ook wel de luxe collectie genoemd. Deze luxe collectie kenmerkt een breder kleurassortiment en meer productopties om je perfecte rolgordijn samen te stellen en mooi af te werken. Ondanks deze luxe mag je ons Emotions rolgordijn altijd in een scherpe prijs verwachten!

 

De Authentics collectie is onze basiscollectie rolgordijnen en bevat door ons geselecteerde kleuren en beperkte productopties. Dit zie je terug in de prijs!

 

In welke transparanties zijn de rolgordijnen verkrijgbaar?

Onze rolgordijnen zijn in twee stoffen te verkrijgen: semi-transparant of verduisterend.

 

De semi-transparante rolgordijn zijn ideaal als je de ruimte lekker licht wil houden. Rolgordijnen voor in de slaapkamer? Dan kies je voor verduisterende stof, die de ruimte grotendeels verduisterd.

 

Waarom Raamdecoratie van Veneta.com?