• Altijd 8 jaar garantie op je rolgordijn
  • Direct van de fabriek, bespaar tot wel 40%
  • Verkeerd gemeten? Gratis nieuw product!

Rolgordijnen op maat

Wil je dat jouw rolgordijnen perfect passen? Bestel dan raamdecoratie op maat. Onze Basics en Authentics collectie zijn extra scherp geprijsd. Beide collecties zijn verkrijgbaar in een semi-transparante stof, ook wel bekend als lichtdoorlatend rolgordijn, en verduisterende stof.

In de woonkamer is een lichtdoorlatend rolgordijn ideaal. Om lekker te slapen, of als raamdecoratie voor de kinderkamer, kies je een verduisterende stof.

Bekijk de Basics en Authentics rolgordijnen

 

Luxe rolgordijnen

De Emotions collectie is onze luxere rolgordijnen collectie. Zo is deze collectie verkrijgbaar in meer dan 60 kleuren en van super goede kwaliteit.

De Emotions rolgordijnen zijn verduisterend of semi-transparant en werken isolerend. Ideaal als zonwering voor binnen. Win-win!

Bekijk de Emotions rolgordijnen

 

Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn heeft de veelzijdigheid van een jaloezie en het gemak van een rolgordijn. Onze duo rolgordijnen, ook wel bekend als roljaloezieën, bestaan uit twee banen stof: een transparante en een verduisterende of semi-transparante stof.

De banen bewegen voor elkaar langs waardoor je de privacy zelf kan bepalen. Ook zien we het duo rolgordijn terug in de laatste woontrends. Onze duo rolgordijnen zijn beschikbaar in meer dan 50 kleuren.

Bekijk de duo rolgordijnen

 

Dakraam rolgordijnen voor VELUX® & FAKRO® dakramen

Een normaal rolgordijn is niet geschikt voor het dakraam. Daarom hebben wij dakraam rolgordijnen voor VELUX® & FAKRO® dakramen. Een verduisterend rolgordijn voor dakramen is door middel van zijgeleiding volledig aangesloten op het raam, waardoor er geen lichtkieren ontstaan.

Als je de rolgordijnen online bestelt, hoef je alleen de type- en maatcode van je dakraam te weten. Waar je deze vindt lees je in onze handleiding voor dakraam rolgordijnen.

Bekijk de dakraam rolgordijnen

 

Moet ik kiezen voor standaardmaten of maatwerk?

Je kiest voor maatwerk zodat je ervan verzekerd bent dat je raamdecoratie altijd past in jouw situatie. Al onze raamdecoratie wordt 100% op maat gemaakt. Onze fabriek begint pas als jij je bestelling plaatst!

 

In welke kleuren zijn rolgordijnen verkrijgbaar?

Wij hebben ruim 150 verschillende kleuren in ons assortiment! Voor ieder wat wils, dus ;-) Zo bekleed je ook de kinderkamer in leuke, vrolijke kleurtjes!

Twijfel je nog over de kleurkeuze? Vraag dan gratis kleurstalen en vergelijk de kleuren in je eigen huis!

 

Wat is het verschil tussen de Emotions & Authentics rolgordijnen collectie?

Onze Emotions collectie wordt ook wel de luxe collectie genoemd. Deze luxe collectie kenmerkt een breder kleurassortiment en meer productopties om je perfecte rolgordijn samen te stellen en mooi af te werken. Ondanks deze luxe mag je ons Emotions rolgordijn altijd in een scherpe prijs verwachten!

De Authentics collectie is onze basiscollectie rolgordijnen en bevat door ons geselecteerde kleuren en beperkte productopties. Dit zie je terug in de prijs!

 

In welke transparanties zijn de rolgordijnen verkrijgbaar?

Onze rolgordijnen zijn in twee stoffen te verkrijgen: semi-transparant of verduisterend.

De semi-transparante rolgordijn zijn ideaal als je de ruimte lekker licht wil houden. Rolgordijnen voor in de slaapkamer? Dan kies je voor verduisterende stof, die de ruimte grotendeels verduisterd.

 

Daarom kies je voor Veneta.com