Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen

Ben je op zoek naar goedkope rolgordijnen op maat? Bij Veneta.com kies je uit verschillende collecties die passen bij elke ruimte in je huis.

Je kunt kiezen tussen verduisterend en semi-transparant. Onze collectie bevat veel verschillende kleuren. Zo is er altijd een rolgordijn dat bij je past. Wil je meer spelen met privacy en lichtinval? Ga dan voor onze duo rolgordijnen.

Ben je op zoek naar rolgordijnen op maat? Dat past natuurlijk altijd.

Je kunt kiezen tussen verduisterend en semi-transparant in veel verschillende kleuren. Of ga voor onze duo rolgordijnen.

Semi-transparant

Vanaf Vanaf  7,-
Semi-transparante rolgordijnen op maat
  • Ruime kleurkeuze
  • Lichtdoorlatend 
  • Geschikt voor ieder interieur

Verduisterend

Vanaf Vanaf  8,-
Verduisterende rolgordijnen op maat
  • 100% lichtdichte stof
  • Ruime kleurkeuze
  • Optimale privacy

Duo rolgordijnen

Vanaf Vanaf  19,-
Duo rolgordijnen op maat
  • Bepaal de lichtinval & privacy
  • Ruime kleurkeuze
  • Verduisterend of semi-transparant

Veelgestelde vragen over rolgordijnen

Je kiest voor maatwerk zodat je ervan verzekerd bent dat je raamdecoratie altijd past in jouw situatie. Al onze raamdecoratie wordt 100% op maat gemaakt. Onze fabriek begint pas als jij je bestelling plaatst!

Wij hebben ruim 150 verschillende kleuren in ons assortiment! Er zit er altijd een kleur bij die in je interieur past. Zo bekleed je ook de kinderkamer in leuke, vrolijke kleurtjes. Twijfel je nog over de kleurkeuze? Vraag dan gratis kleurstalen en vergelijk de kleuren in je eigen huis!

Onze Emotions collectie wordt ook wel de luxe collectie genoemd. Deze luxe collectie kenmerkt een breder kleurassortiment en meer productopties. Zo stel je jouw perfecte rolgordijn samen. Ondanks deze luxe is ons Emotions rolgordijn nog altijd voordelig geprijsd.

De Authentics collectie is onze basiscollectie rolgordijnen en bevat door ons geselecteerde kleuren en beperkte productopties. Dit zie je terug in de prijs.

Onze rolgordijnen zijn in twee stoffen te verkrijgen: semi-transparant of verduisterend.

De semi-transparante rolgordijn zijn ideaal als je de ruimte lekker licht wil houden. Rolgordijnen voor in de slaapkamer? Dan kies je voor verduisterende stof, die de ruimte grotendeels verduisterd.

Laat je inspireren

Rolgordijnen op maat kopen

Wil je dat jouw rolgordijnen perfect passen? Bestel dan rolgordijnen op maat. Onze Basics en Authentics collectie zijn extra scherp geprijsd. Beide collecties zijn verkrijgbaar in een semi-transparante stof en verduisterende stof.

 

In de woonkamer is een lichtdoorlatend rolgordijn ideaal. Voor de slaapkamer of kinderkamer kun je vaak beter een verduisterende stof kiezen. Om zoveel mogelijk licht buiten te houden.

 

De Emotions collectie is ons luxere rolgordijn op maat. Zo heeft deze collectie een uitgebreid assortiment aan kleuren en is het van extra goede kwaliteit. Ook de Emotions rolgordijnen zijn verduisterend of semi-transparant te verkrijgen. Daarnaast werken ze ook isolerend. Ideaal als zonwering voor binnen. Win-win! Bekijk in ons blog alle andere voordelen van rolgordijnen.

 

 

Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn heeft de veelzijdigheid van een jaloezie en het gemak van een rolgordijn. Onze duo rolgordijnen, ook wel bekend als roljaloezieën, bestaan uit twee banen stof: een transparante en een verduisterende of semi-transparante stof.

 

De banen bewegen voor elkaar langs waardoor je de privacy zelf kunt bepalen. Ook zien we het duo rolgordijn terug in de laatste woontrends. Onze duo rolgordijnen zijn beschikbaar in meer dan 50 kleuren.

 

 

Dakraam rolgordijnen voor VELUX® & FAKRO® dakramen

Een normaal rolgordijn is niet geschikt voor het dakraam. Daarom hebben wij dakraam rolgordijnen voor VELUX® & FAKRO® dakramen. Een verduisterend rolgordijn voor dakramen is door middel van zijgeleiding volledig aangesloten op het raam, waardoor er geen lichtkieren ontstaan.

 

Als je het rolgordijn voor je dakraam online bestelt, hoef je alleen de type- en maatcode van je dakraam te weten. Waar je deze vindt lees je in onze handleiding voor dakraam rolgordijnen. Als je deze codes invult op onze website zorgen wij dat je de juiste afmeting thuis krijgt.

 

Veneta.com – Dé nummer 1 online specialist in rolgordijnen op maat