• Altijd 8 jaar garantie op je plisségordijn
  • Direct van de fabriek, bespaar tot wel 40%
  • Verkeerd gemeten? Gratis nieuw product!

Plisségordijnen op maat

Onze plisségordijnen worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Dit betekent dat onze fabriek pas aan de slag gaat als jij je bestelling hebt geplaatst. Het grootste voordeel? Je plisségordijnen sluiten altijd perfect aan op het raam. Heb je een meetfoutje gemaakt? Dat is geen probleem met onze unieke gratis meetverzekering. Je krijgt dan gewoon een nieuw product.

Bekijk alle plisségordijnen op maat

 

Plisségordijnen per type raam

Plisségordijnen zijn de perfecte oplossing als je lastig te bekleden ramen in huis hebt. Of je nu iets zoekt voor een draai-kiepraam, dakraam, lichtkoepel, serre of erker; plisségordijnen zijn geschikt.

Voor een draai-kiepraam kies je voor ingespannen plisségordijnen, die strak op het raam worden geplaatst. Daardoor blijft het plisségordijn op de juiste plek zitten wanneer je het raam gebruikt.

Heb je een dakraam? Hier wordt het plisségordijn ingespannen, maar zorgt een extra ijzerdraad voor meer stevigheid.

Een lichtkoepel of serre bekleed je ook met een ingespannen plisségordijn. Deze wordt met spandraden bevestigd om doorhangen te voorkomen.

Lees meer over raamdecoratie per type raam

 

Transparantie plisségordijnen

Kies je een semi-transparante of verduisterende stof? Dit is afhankelijk van jouw situatie en de ruimte waar het om gaat. Wanneer je voldoende licht wil behouden in de woonkamer, kies je voor een semi-transparant plisségordijn. Wil je een compleet donkere slaapkamer voor een goede nachtrust? Ga dan voor een verduisterend plisségordijn!

Vraag gratis kleurstalen aan

 

Plisségordijnen per ruimte

Een plisségordijn is het meest veelzijdige type raamdecoratie. In de woonkamer raden we een semi-transparante stof aan. Zo komt er overdag genoeg licht naar binnen, maar creëer je ook gemakkelijk privacy wanneer jij dat wil.

In de slaapkamer kies je voor een verduisterende stof. Deze verduistert de kamer en zorgt ervoor dat jij heerlijk in het donker kunt slapen. Je kunt de gewenste stof kiezen tijdens het bestelproces.

Plisségordijnen, ook wel dupligordijnen genoemd, zijn ook geschikt voor de keuken en badkamer. Je kunt hiermee de inkijk naar wens aanpassen. Let er in de badkamer op dat je het plisségordijn helemaal naar beneden trekt na het douchen Zo droogt het gordijn goed op en behoudt het de kwaliteit.

Lees meer over raamdecoratie per type ruimte

 

Welke kleur kan ik het beste kiezen?

Dit ligt natuurlijk vooral aan jouw interieurstijl en je wensen. Bij Veneta.com hebben we veel kleuropties en dat is super, maar kan het ook lastig maken. We raden je daarom aan om gratis kleurstalen aan te vragen. Zo kun je de kleuren in het echt bekijken en vergelijken met de kleuren in je interieur.

Tip: een moodboard kan je helpen bij de kleurkeuze. Hoe je een moodboard maakt, lees je in onze blog.

Onze plisségordijnen bestaan altijd uit een dubbele stof. De achterkant van het plisségordijn is standaard wit. We hebben ook een One Tone collectie. In onze One Tone collectie hebben de plisségordijnen aan de voor- en achterkant dezelfde kleur. Zo kunnen ook de overburen genieten van jouw kleurkeuze!

 

Kan ik zelf de bediening(skant) kiezen?

Bij een standaard (vast) raam wordt het plisségordijn geleverd met koordbediening. Wanneer je voor een top down bottom up variant kiest, zit de koordbediening standaard links en rechts. Hierbij kun je dus niet kiezen.

Bij een top down plisségordijn kun je kiezen of je de bediening rechts of links wil.

Bij draai-kiepramen, dakramen en lichtkoepels bedien je het gordijn met een greepbediening. Kun je niet makkelijk bij het raam? Kies dan tijdens het bestellen voor een bedieningsstok.

 

Waarom hebben plisségordijnen een isolerende werking?

Plisségordijnen hebben een functie als binnenzonwering. Ze houden de warmte in de zomer buiten en zorgen dat het in de winter juist binnen warm blijft. Ook werken de plisségordijnen geluidswerend.

Dankzij de speciale ECOcellstructuur hebben onze plisségordijnen een isolerende werking. Dus met onze voordelige plisségordijnen bespaar je ook nog eens op je energierekening. Win-win!

 

Daarom kies je voor Veneta.com