Plisségordijnen op maat

Plisségordijnen

Plisségordijnen op maat zijn geschikt voor bijna ieder type raam. Onze plisségordijnen hebben een strakke uitstraling, maar brengen tegelijkertijd sfeer in een ruimte.

Kies tussen een semi-transparant of verduisterend plisségordijn en ga voor de kleur die het beste bij jouw interieur past.

Plisségordijnen op maat zijn geschikt voor bijna ieder type raam. Onze plisségordijnen hebben een strakke uitstraling, maar brengen tegelijkertijd sfeer in een ruimte.

Kies tussen een semi-transparant of verduisterend plisségordijn en ga voor de kleur die het beste bij jouw interieur past.

Standaard raam

Vanaf Vanaf  15,-
Standaard raam plisse
 • Tot wel 3 meter breed
 • Ruime kleurkeuze
 • Controle over lichtinval en privacy

Draai-kiepraam

Vanaf Vanaf  32,-
Plisségordijnen draaikiepraam
 • Boren niet nodig
 • Koordloos
 • Draait mee bij het openen van het raam

Dakraam

Vanaf Vanaf  32,-
Plisségordijn dakraam
 • 100% verduistering mogelijk
 • Strak ingespannen
 • Isolerend- en geluidswerend

Lichtkoepel

Vanaf Vanaf  32,-
Plisségordijn lichtkoepel
 • Warmte- en zonwerend
 • Strak ingespannen
 • Eenvoudig te bedienen met bedieningsstok

Veelgestelde vragen over plisségordijnen

Plisségordijnen hebben een functie als binnenzonwering. Ze houden de warmte in de zomer buiten en zorgen dat het in de winter juist binnen warm blijft. Ook werken de plisségordijnen geluidswerend.

Dankzij de speciale ECOcell structuur hebben onze plisségordijnen een isolerende werking. Dus met onze voordelige plisségordijnen bespaar je ook nog eens op je energierekening. Win-win!

Dit ligt natuurlijk vooral aan jouw interieurstijl en je wensen. Bij Veneta.com hebben we veel kleuropties en dat is super, maar kan het ook lastig maken. We raden je daarom aan om gratis kleurstalen aan te vragen. Zo kun je de kleuren in het echt bekijken en vergelijken met de kleuren in je interieur.

Onze plisségordijnen bestaan altijd uit een dubbele stof. De achterkant van het plisségordijn is standaard wit. We hebben ook een One Tone collectie. In onze One Tone collectie hebben de plisségordijnen aan de voor- en achterkant dezelfde kleur. Zo kunnen ook de overburen genieten van jouw kleurkeuze!

Bij een standaard (vast) raam wordt het plisségordijn geleverd met koordbediening. Wanneer je voor een top down bottom up variant kiest, zit de koordbediening standaard links en rechts. Hierbij kun je dus niet kiezen.

Bij een top down plisségordijn kun je kiezen of je de bediening rechts of links wil.

Bij draai-kiepramen, dakramen en lichtkoepels bedien je het gordijn met een greepbediening. Kun je niet makkelijk bij het raam? Kies dan tijdens het bestellen voor een bedieningsstok.

Laat je inspireren

Plisségordijnen op maat

Onze plisségordijnen worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Dit betekent dat onze fabriek pas aan de slag gaat als jij je bestelling hebt geplaatst. Het grootste voordeel? Je plisségordijnen sluiten altijd perfect aan op het raam. Heb je een meetfoutje gemaakt? Dat is geen probleem met onze unieke gratis meetverzekering. Je krijgt dan gewoon een nieuw product.

 

 

Plisségordijnen per type raam

Plisségordijnen op maat zijn de perfecte oplossing als je lastig te bekleden ramen in huis hebt. Of je nu iets zoekt voor een draaikiepraam, dakraam, lichtkoepel, serre of erker; plisségordijnen zijn geschikt.

 

Voor een draaikiepraam kies je voor ingespannen plisségordijnen, die strak op het raam worden geplaatst. Daardoor blijft het plisségordijn op de juiste plek zitten wanneer je het raam gebruikt. Wil je niet in je kunststof kozijnen boren? Bestel dan de speciale klemsteunen.

 

Heb je een dakraam? Hier wordt het plisségordijn ingespannen en zorgt een extra ijzerdraad voor meer stevigheid.

 

Een lichtkoepel of serre bekleed je ook met een ingespannen plisségordijn. Deze wordt met spandraden bevestigd om doorhangen te voorkomen.

 

 

Transparante of verduisterende plisségordijnen

Kies je een semi-transparante of verduisterende stof? Dit is afhankelijk van jouw situatie en de ruimte waar het om gaat. Wanneer je voldoende licht wil behouden in de woonkamer, kies je voor een semi-transparant plisségordijn. Wil je een compleet donkere slaapkamer voor een goede nachtrust? Ga dan voor een verduisterend plisségordijn.

 

 

Plisségordijnen per ruimte

Een plisségordijn is het meest veelzijdige type raamdecoratie. In de woonkamer raden we een semi-transparante stof aan. Zo komt er overdag genoeg licht naar binnen, maar creëer je ook gemakkelijk privacy wanneer jij dat wil.

 

In de slaapkamer kies je voor een verduisterende stof. Deze verduistert de kamer en zorgt ervoor dat jij heerlijk in het donker kunt slapen. Je kunt de gewenste stof kiezen tijdens het bestelproces.

 

Plisségordijnen op maat, ook wel dupligordijnen genoemd, zijn ook geschikt voor de keuken en badkamer. Je kunt hiermee de inkijk naar wens aanpassen. Let er in de badkamer op dat je het plisségordijn helemaal naar beneden trekt na het douchen. Zo droogt het gordijn goed op en behoud je de kwaliteit.

 

Veneta.com – Dé nummer 1 online specialist in plisségordijnen op maat