Plisségordijnen

Plisségordijnen passen op bijna elk type raam. Ze zijn daarom de perfecte keuze als je op zoek bent naar een praktische oplossing voor jouw ramen.

Geef je huis een moderne twist met deze stijlvolle raamdecoratie.  

Plisségordijnen passen op bijna elk type raam. Ze zijn daarom de perfecte keuze als je op zoek bent naar een praktische oplossing voor jouw ramen.

Laat je inspireren

Veelgestelde vragen over plisségordijnen

Plisségordijnen hebben een functie als binnenzonwering. Ze houden de warmte in de zomer buiten en zorgen dat het in de winter juist binnen warm blijft. Ook werken de plisségordijnen geluidswerend.

Dankzij de speciale ECOcell structuur hebben onze plisségordijnen een isolerende werking. Dus met onze voordelige plisségordijnen bespaar je ook nog eens op je energierekening. Win-win!

Dit ligt natuurlijk vooral aan jouw interieurstijl en je wensen. Bij Veneta.com hebben we veel kleuropties en dat is super, maar kan het ook lastig maken. We raden je daarom aan om gratis kleurstalen aan te vragen. Zo kun je de kleuren in het echt bekijken en vergelijken met de kleuren in je interieur.

Onze plisségordijnen bestaan altijd uit een dubbele stof. De achterkant van het plisségordijn is standaard wit. We hebben ook een One Tone collectie. In onze One Tone collectie hebben de plisségordijnen aan de voor- en achterkant dezelfde kleur. Zo kunnen ook de overburen genieten van jouw kleurkeuze!

Bij een standaard (vast) raam wordt het plisségordijn geleverd met koordbediening. Wanneer je voor een top down bottom up variant kiest, zit de koordbediening standaard links en rechts. Hierbij kun je dus niet kiezen.

Bij een top down plisségordijn kun je kiezen of je de bediening rechts of links wil.

Bij draai-kiepramen, dakramen en lichtkoepels bedien je het gordijn met een greepbediening. Kun je niet makkelijk bij het raam? Kies dan tijdens het bestellen voor een bedieningsstok.

Plisségordijnen voor alle soorten ramen

Plisségordijnen bieden optimale lichtinval en privacy in elke ruimte van je huis. Daarnaast zijn ze ook nog eens geschikt voor vrijwel elk type raam.

 

Ook voor bijzondere ramen zoals lichtkoepels en draai- en kiepramen. Dit doen we met ingespannen plisségordijnen, klemsteunen of extra ijzerdraad om het plisségordijn te versterken.

 

Wil je zeker weten dat plisségordijnen ook op jouw ramen passen? Kies dan voor een adviesafspraak.

 

 

Plisségordijnen op maat

Deze gordijnen zijn eenvoudig te installeren. Ze worden voor je op maat gemaakt en sluiten daarom naadloos aan op je raam.

Onze fabriek gaat pas aan de slag zodra jij hebt besteld. Je bent op deze manier verzekerd van een perfecte pasvorm. Bovendien kies je zelf de soort stof, kleuren en afwerkingen.

 

Wil je verschillende plisségordijnen vergelijken? Vraag gratis kleurstalen aan.

 

 

Flexibele raamdecoratie

Top down bottom up is een optie die beschikbaar is voor plisségordijnen.

 

Het openen en sluiten van de gordijnen doe je van boven naar beneden en van beneden naar boven. Je hebt hierdoor meer controle over de lichtinval en privacy in de kamer.

 

Open de bovenkant van het gordijn voor natuurlijke lichtinval, terwijl de onderkant van het raam gesloten blijft voor privacy. Het is een handige functie die het gebruik van plisségordijnen nog prettiger maakt.

 


Verduisterende plisségordijnen

Wil je ongestoord kunnen slapen of kijk je het liefst films in een donkere ruimte? Dan zijn de verduisterende plisségordijnen echt iets voor jou. Ze zijn gemaakt van dicht geweven stof en laten daardoor geen licht door. Daarnaast isoleren ze ook nog eens goed. Win-win dus!

 

Zijn verduisterende gordijnen toch niet helemaal jouw ding? Bekijk hier een overzicht met raamdecoratie.

 

 

Dubbele plisségordijnen

Al onze plisségordijnen hebben een dubbele laag. Dat worden ook wel dupligordijnen genoemd. Die bestaan uit twee lagen stof die samen een honingraatstructuur vormen. Door deze structuur profiteer je nog meer van isolatie tegen warmteverlies en geluid. Dit is bijvoorbeeld heel handig op een thuiswerkplek of slaapkamer.

 

 

Laat je adviseren door een expert

Wil je meer advies over bevestigingsmogelijkheden, top down bottom up of heb je een andere vraag?

 

Vraag een gratis adviesafspraak aan en laat één van onze adviseurs met je meedenken.

Veneta.com – Dé nummer 1 online specialist in plisségordijnen op maat