• Altijd 8 jaar garantie op je jaloezie
  • Direct van de fabriek, bespaar tot wel 40%
  • Verkeerd gemeten? Gratis nieuw product!

Jaloezieën op maat

Je eigen jaloezie helemaal samenstellen zoals jij het wil? Dat is een voordeel van onze jaloezieën op maat. Dankzij de vele productopties stel jij jouw gewenste jaloezie samen.

Je kiest bijvoorbeeld zelf de bedieningszijde, lamelbreedte en ladderbandkleur. Zo passen jouw nieuwe jaloezieën altijd perfect in je interieur.

Een ander groot voordeel van maatwerk is dat je jaloezie op maat naadloos op het raam aansluit. Minder kieren en een prachtige afwerking van je lamellen.

Meetfoutje gemaakt? Dankzij onze gratis unieke meetverzekering loop je geen enkel risico. Bij een meetfoutje krijg je namelijk van ons gratis een geheel nieuw product. Dat is pas fijn shoppen!

Bekijk alle houten jaloezieën op maat

 

Goedkope jaloezieën op maat

Al onze raamdecoratie bestel je direct bij de fabriek waardoor je niet voor tussenhandel of dure winkelpanden betaalt. Daarom kunnen wij onze jaloezieën op maat tot wel 40% goedkoper aanbieden dan de speciaalzaak om de hoek.

Ben je op zoek naar goedkope jaloezieën? Onze jaloezieën worden al aangeboden vanaf €12,-. Ga voor onze populaire houten jaloezieën, houtlook PVC jaloezieën of industriële aluminium jaloezieën.

Bekijk alle PVC jaloezieën op maat

 

Jaloezieën: Hout, PVC of Aluminium

Onze horizontale jaloezieën bestel je in drie varianten: houten jaloezieën, PVC jaloezieën of aluminium jaloezieën.

Houten jaloezieën zijn ontzettend populair. Je ziet ze in elk woonmagazine, tv-programma en interieurblog. 100% écht hout, stijlvol en tijdloos. Een groot voordeel: de houten jaloezie is tot wel 3 meter breed te bestellen!

PVC jaloezieën zijn perfect voor vochtige ruimtes door de kunststof lamellen. Helemaal hip in de badkamer. Zo kun je heerlijk badderen zonder gegluur!

Aluminium jaloezieën zijn een lichtgewicht onder de raamdecoratie. Ze zijn perfect binnen een modern en strak interieur en zijn te verkrijgen in lamelbreedtes van 16mm, 25mm en 50mm.

Lees meer over de voordelen van houten jaloezieën

 

Populair: raam jaloezie

Het raamtype én de ruimte bepalen vaak welke raamdecoratie geschikt is voor jouw raam. Benieuwd welke jaloezie geschikt is voor jouw raam? Dit lees je uitgebreid in onze blog over het kiezen van raamdecoratie of laat onze adviseur gratis & vrijblijvend met je meedenken tijdens een adviesafspraak aan huis.

Bekijk alle aluminium jaloezieën op maat

 

Wat is het verschil tussen de Sensations, Essentials en Harmony jaloezieën?

Onze houtlook jaloezieën zijn gemaakt van PVC en zijn daardoor ideaal voor in vochtige ruimtes, zoals de badkamer en keuken. Ze geven dezelfde look als houten jaloezieën, maar zijn vochtbestendig.

De Essentials jaloezieën zijn gemaakt van echt hout en bieden de laagste prijsgarantie. Je kunt bij deze collectie kiezen tussen 7 basiskleuren.

Onze Harmony jaloezieën geven je de meest uitgebreide productopties en het breedste kleurassortiment. Ze zijn gemaakt van 100% echt hout en kunnen, dankzij hun lichtgewicht, in een aantal kleuren tot wel 3 meter breed besteld worden.

 

Welke lamelbreedtes en ladderbandbreedtes zijn er beschikbaar?

Onze Essentials houten jaloezieën hebben een standaard lamelbreedte van 50mm. Bij onze Harmony houten jaloezieën en PVC jaloezieën kies je tussen 50mm of 63mm. De voordelen van deze bredere lamellen is dat er veel licht naar binnen valt. Natuurlijk kun je de lamellen naar wens instellen.

De ladderbandbreedte is een standaard breedte van 25mm. Dit kun je niet zelf kiezen. De hoeveelheid ladderbanden is afhankelijk van de breedte van de jaloezie.

 

Kies ik voor standaardmaten of maatwerk?

Je kiest voor maatwerk zodat je ervan verzekerd bent dat de raamdecoratie altijd past in jouw situatie. Al onze raamdecoratie wordt 100% op maat gemaakt. Onze fabriek produceert jouw nieuwe raamdecoratie pas wanneer je de bestelling betaald hebt. Lees vooral ook onze 5 voordelen van houten jaloezieën voordat je een keuze maakt.

 

Hoe kan ik mijn jaloezieën schoonmaken?

Houten, PVC of aluminium lamellen reinigen is belangrijk om de jaloezieën mooi te houden. Door de horizontale lamellen, kan er stof op blijven liggen. Alles over het schoonmaken van jaloezieën lees je onze blog: raamdecoratie schoonmaken.

 

Daarom kies je voor Veneta.com