Houten jaloezieën

Houten jaloezieën op maat zijn ontzettend populair. Ze zijn stijlvol, tijdloos en van 100% écht hout. Het is dan ook niet zo gek dat je ze overal tegenkomt; van de woonbladen tot in de tv-programma’s. 

Houten jaloezieën zijn ontzettend populair. Ze zijn stijlvol, tijdloos en van 100% écht hout. Het is dan ook niet zo gek dat je ze overal tegenkomt.

Laat je inspireren

Veelgestelde vragen over houten jaloezieën

Je kiest voor maatwerk jaloezieën zodat je ervan verzekerd bent dat de raamdecoratie altijd past in jouw situatie. Al onze raamdecoratie wordt 100% op maat gemaakt. Onze fabriek produceert jouw nieuwe raamdecoratie pas wanneer je de bestelling betaald hebt.

Onze Essentials houten jaloezieën hebben een standaard lamelbreedte van 50mm. Bij onze Harmony houten jaloezieën en houtlook jaloezieën kies je tussen 50mm of 63mm. De voordelen van deze bredere lamellen is dat er veel licht naar binnen valt. Natuurlijk kun je de lamellen naar wens instellen.

De breedte van de ladderband is standaard 25mm. Dit kun je niet aanpassen. De hoeveelheid ladderbanden is afhankelijk van de breedte van de jaloezie.

De Essentials jaloezieën zijn gemaakt van 100% echt hout en bieden de laagste prijsgarantie. De lamel heeft een breedte van 50mm. Je kunt bij deze collectie kiezen uit acht basiskleuren. Enkele kleuren zijn tot wel ruim 2,7 meter te bestellen.

Onze Harmony jaloezieën geven je de meest uitgebreide productopties en het grootste kleurassortiment. Ze zijn gemaakt van 100% echt hout en beschikbaar in lamelbreedtes van 50mm en 63mm. Dankzij hun lichtgewicht zijn een aantal kleuren tot wel 3 meter breed te bestellen. Bij een Harmony jaloezie zit ook een kooflijst, die voor de bovenbak geplaatst wordt. Hierdoor is alles netjes afgewerkt en heeft het een extra luxe uitstraling.

Onze Sensations collectie bestaat uit houtlook jaloezieën, deze zijn gemaakt van PVC en zijn daardoor ideaal voor in vochtige ruimtes, zoals de badkamer en keuken. Ze geven dezelfde look als houten jaloezieën, maar zijn beter vochtbestendig.

Houten, houtlook of aluminium lamellen reinigen is belangrijk om de jaloezieën mooi te houden. Door de horizontale lamellen, kan er stof op blijven liggen.

Je jaloezieën zo lang mogelijk mooi houden? Lees de jaloezieën schoonmaken blog.

De voordelen van houten jaloezieën op maat

Bij Veneta.com kun je heel veel keuzes zelf maken. Zoals de kleur, de grootte en wel of geen ladderbanden.

 

Kies je voor minder lichtinval en meer privacy? Dan zijn verduisterende jaloezieën op maat een goede optie. We maken jaloezieën tot wel 3 meter breed, dus ook geschikt als raambekleding voor grote ramen.

 

Naast de kleur en grootte van je raamdecoratie heb je nog veel meer mogelijkheden.

 

Je bepaalt zelf aan welke kant de bediening zit. Dat is bijvoorbeeld handig als je meubelen voor het raam hebt staan. Ook zijn er jaloezieën met dubbele bediening. Je hoeft dan niet te kiezen, want de bediening zit aan beide kanten.

 

 

Het verschil tussen in de dag of op de dag houten jaloezieën

Raamdecoratie kun je op de dag en in de dag laten plaatsen. In de dag jaloezieën hangen tussen twee muren of in het kozijn.

Bij op de dag hangt de raamdecoratie op de muur of over het kozijn.

 

 

Past precies

Bepaal zelf de afmetingen van jouw houten raamdecoratie. Heb je een meetfoutje gemaakt? Dankzij onze gratis unieke meetverzekering loop je geen enkel risico. Als het niet past leveren we een nieuw product.

 

Een groot voordeel van maatwerk is dat je jaloezie naadloos op het raam aansluit. Geen kieren waar de buren door kunnen gluren. Daarnaast ziet het er netjes uit, de lamellen zijn namelijk perfect afgewerkt.

 


Gratis kleurstalen

Om ervan verzekerd te zijn dat je de juiste keuze maakt bieden we gratis kleurstalen aan.

 

Experimenteer met zwarte houten jaloezieën, witte houten jaloezieën of een houten variant met nerf. Zo kun je de kleur en het materiaal in huis ervaren. Bevalt de kleur goed en past het bij de rest van je interieur? Dan kun je een bestelling plaatsen.

 


Maak een afspraak

Twijfel je toch over de soort raambekleding? Probeer dan gerust een andere uit.

 

Je krijgt dan persoonlijk advies over een bovenbak, de breedte van de lamel en bedieningsmogelijkheden. Vraag een gratis adviesgesprek aan en laat één van onze adviseurs met je meedenken.

 

 

Welke stijl past bij jou?

Ontdek jouw woonstijl en ideale raamdecoratie met behulp van een moodboard.

 

Als je eenmaal weet voor welke stijl je gaat, kun je jouw goedkope houten jaloezieën zo afstellen dat ze bij je in de smaak vallen. Creëer een stoere uitstraling met zwarte jaloezieën voor je mancave of kies goud eiken voor een hotel chique interieur.

 

Toch niet helemaal gevonden wat je zocht? Bekijk dan andere raamdecoratie ideeën.

Veneta.com – Dé nummer 1 online specialist in houten jaloezieën op maat