Duo rolgordijnen op maat

Duo rolgordijnen

Op zoek naar een voordelig maatwerk duo rolgordijn? Bepaal zelf de lichtinval met een duo rolgordijn, ook wel roljaloezie genoemd.

Je kunt kiezen tussen een verduisterende en semi-transparante stof. Bekijk ook onze nieuwste Slim Line duo rolgordijnen.

Op zoek naar een voordelig maatwerk duo rolgordijn? Bepaal zelf de lichtinval met een duo rolgordijn, ook wel roljaloezie genoemd.

Je kunt kiezen tussen een verduisterende en semi-transparante stof. Bekijk ook onze nieuwste Slim Line duo rolgordijnen.

Semi-transparant

Vanaf Vanaf  19,-
Semi-transparante duo rolgordijnen
  • Bepaal de lichtinval
  • Ruime kleurkeuze
  • Stofbanen laten licht door

Verduisterend

Vanaf Vanaf  24,-
Verduisterende duo rolgordijnen
  • Stofbanen laten geen licht door
  • Bepaal de lichtinval en privacy
  • Keuze uit 15 basiskleuren

Slim Line

Vanaf Vanaf  20,-
Slim line duo rolgordijnen
  • 25% slankere bovenbak
  • Semi-transparant & verduisterend
  • Af te stemmen op jouw interieur

Veelgestelde vragen over duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn heeft de veelzijdigheid van een jaloezie en het gemak van een rolgordijn. Onze duo rolgordijnen bestaan uit twee banen stof: een transparante en een verduisterende of semi-transparante stof. De banen bewegen voor elkaar langs, waardoor je zelf de mate van privacy kunt bepalen. We zien duo rolgordijnen veel terug in de laatste woontrends.

Met maatwerk duo rolgordijnen van Veneta.com ben je ervan verzekerd dat jouw duo rolgordijn altijd past. Je hoeft onze raamdecoratie niet op maat te knippen of snijden. Wij gaan namelijk voor de beste kwaliteit en het mooiste resultaat.

En omdat onze raamdecoratie direct van de fabriek naar jou wordt gestuurd, zijn we tot wel 40% goedkoper dan in de winkel. Heb je een meetfoutje gemaakt? Dan krijg je met onze gratis unieke meetverzekering een nieuw product.

Onze verduisterende duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in meer dan 20 kleuren. Kies je voor semi-transparant? Dan heb je zelfs keuze uit meer dan 60 verschillende kleuren. Of je nu op zoek bent naar een felle kleur of juist een rustige basiskleur, er zit altijd iets voor je bij.

We hebben zowel semi-transparante als verduisterende duo rolgordijnen. Wil je wat meer verduistering in de slaapkamer? Dan zijn onze verduisterende duo rolgordijnen ideaal.

Wil je de inkijk in je woonkamer verminderen, maar wel genoeg lichtinval houden? Dan raden we een semi-transparante stof aan. Zo bepaal je zelf hoeveel lichtinval en privacy je op ieder moment van de dag wil.

Laat je inspireren

Duo rolgordijnen op maat

Een duo rolgordijn, ook wel roljaloezie of multishade genoemd, is een rolgordijn die bestaat uit twee banen stof: een transparante en een verduisterende of semi-transparante stof. Deze schuiven voor elkaar langs, waardoor je zelf de lichtinval en privacy kunt bepalen. Ideaal voor bijvoorbeeld de woonkamer. Daarnaast kun je kiezen voor een cassette die de rol afdekt en een RVS ketting. Dit zorgt voor een mooie en strakke afwerking.

 

 

Verduisterende of semi-transparante duo rolgordijnen

Bij het samenstellen van jouw ideale duo rolgordijn op maat, kun je kiezen tussen een verduisterende of semi-transparante stof. Bij een semi-transparante stof komt er gefilterd licht door de stofbanen. De verduisterende stof geeft volledige privacy en werkt als zonwering voor binnen.

 

 

Duo rolgordijn in verschillende kleuren

Onze duo rolgordijnen zijn beschikbaar in meer dan 90 verschillende kleuren. Naast basiskleuren zoals wit, grijs en bruin, heb je in de semi-transparante stof ook keuze uit paars-, blauw- en roodtinten. Zo kun je jouw raambekleding goed afstemmen op je interieur. Wooninspiratie nodig? Lees dan onze blog vol met woonideeën.

 

 

Duo rolgordijnen met gaasstructuur

Bij Veneta.com hebben we drie verschillende collecties duo rolgordijnen op maat. Waarbij ook verschil is in gaasstructuur. De duo rolgordijnen uit de Entry collectie hebben een grove gaasstructuur. De Designer en Slim Line collectie hebben een fijne gaasstructuur. Onze Slim Line collectie heeft daarnaast een slankere bovenbak en is dus geschikt voor minder diepe kozijnen.

 

Veneta.com – Dé nummer 1 online specialist in duo rolgordijnen op maat