Duo rolgordijnen op maat

Duo rolgordijnen

Kies voor een moderne oplossing voor je ramen met duo rolgordijnen.

De combinatie van transparante en niet-transparante banen creëert een speels effect en zorgt voor een subtiele lichtinval. Zo geniet je op elk moment van de dag van de juiste belichting en privacy.

Kies voor een moderne oplossing voor je ramen met duo rolgordijnen.

Geniet altijd van de optimale lichtinval dankzij de combinatie van transparante en niet-transparante banen.

Laat je inspireren

Veelgestelde vragen over duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn heeft de veelzijdigheid van een jaloezie en het gemak van een rolgordijn. Onze duo rolgordijnen bestaan uit twee banen stof: een transparante en een verduisterende of semi-transparante stof. De banen bewegen voor elkaar langs, waardoor je zelf de mate van privacy kunt bepalen. We zien duo rolgordijnen veel terug in de laatste woontrends.

Met maatwerk duo rolgordijnen van Veneta.com ben je ervan verzekerd dat jouw duo rolgordijn altijd past. Je hoeft onze raamdecoratie niet op maat te knippen of snijden. Wij gaan namelijk voor de beste kwaliteit en het mooiste resultaat.

En omdat onze raamdecoratie direct van de fabriek naar jou wordt gestuurd, zijn we tot wel 40% goedkoper dan in de winkel. Heb je een meetfoutje gemaakt? Dan krijg je met onze gratis unieke meetverzekering een nieuw product.

Onze verduisterende duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in meer dan 20 kleuren. Kies je voor semi-transparant? Dan heb je zelfs keuze uit meer dan 60 verschillende kleuren. Of je nu op zoek bent naar een felle kleur of juist een rustige basiskleur, er zit altijd iets voor je bij.

We hebben zowel semi-transparante als verduisterende duo rolgordijnen. Wil je wat meer verduistering in de slaapkamer? Dan zijn onze verduisterende duo rolgordijnen ideaal.

Wil je de inkijk in je woonkamer verminderen, maar wel genoeg lichtinval houden? Dan raden we een semi-transparante stof aan. Zo bepaal je zelf hoeveel lichtinval en privacy je op ieder moment van de dag wil.

Duo rolgordijn, roljaloezie of multishades

Een duo rolgordijn wordt ook wel roljaloezie of multishade genoemd. Ze doelen allemaal op dezelfde soort raamdecoratie.

 

Een duo rolgordijn bestaat uit twee banen stof: een transparante en een verduisterende of semi-transparante stof. Door de twee stoflagen van het gordijn te verschuiven, kun je zelf bepalen hoeveel licht er binnenkomt en hoeveel privacy je hebt. Je past de sfeer in huis of thuis werkplek gemakkelijk aan.

 

Verduisterende duo rolgordijnen

Bij verduisterende duo rolgordijnen is één van de twee banen gemaakt van een speciale stof die zoveel mogelijk lichtinval blokkeert. Deze stoffen zijn dikker en hebben een hogere dichtheid dan standaard rolgordijnstoffen. Hou er rekening mee dat de duo rolgordijnen niet 100% lichtdicht zijn doordat er aan de zijkant en tussen de banen kieren kunnen ontstaan.

Verduisterende duo rolgordijnen zijn ideaal voor de woonkamer, keuken of een andere ruimte waarin je de hoeveelheid licht die binnenkomt naar jouw wens wil regelen. Bovendien bieden deze stoffen ook extra privacy, omdat ze niet doorschijnen.

 

Dubbel voordelige duo rolgordijnen

We leveren duo rolgordijnen op maat gelijk vanuit de fabriek. Onze raamdecoratie kan daarom tot wel 40% goedkoper zijn dan in de winkel. Daarnaast bieden duo rolgordijnen de voordelen van zowel vitrage als verduisterende of semi-transparante gordijnen in één product. Dubbel voordelig dus!

 

Plan een adviesafspraak in om er zeker van te zijn dat de duo rolgordijnen perfect bij jouw wensen passen.

 

Stel je eigen roljaloezie samen

Naast de keuze tussen transparante, semi-transparante en verduisterende stoffen, kies je bij ons uit meer dan 90 verschillende kleuren. Naast basiskleuren zoals wit, grijs en bruin, heb je in de semi-transparante stof ook keuze uit paars-, blauw- en roodtinten.

 

Vind de kleur die bij je past door een moodboard te maken en vraag gratis kleurstalen aan. Als je jouw eigen roljaloezie hebt samengesteld, maken we jouw raamdecoratie op maat en bezorgen het bij je aan huis.

Veneta.com – Dé nummer 1 online specialist in duo rolgordijnen op maat