Duo rolgordijnen op maat

Duo rolgordijnen

Kies voor een moderne oplossing voor je ramen met maatwerk duo rolgordijnen.

De combinatie van transparante en niet-transparante banen creëert een speels effect en zorgt voor een subtiele lichtinval. Zo geniet je op elk moment van de dag van de juiste belichting en privacy.

Kies voor een moderne oplossing voor je ramen met maatwerk duo rolgordijnen.

Geniet altijd van de optimale lichtinval dankzij de combinatie van transparante en niet-transparante banen.

Laat je inspireren

Veelgestelde vragen over duo rolgordijnen

Een groot voordeel van duo rolgordijnen is dat je superveel invloed hebt op lichtinval. Dat komt doordat de stof uit twee verschillende banen bestaat: stofbanen en gaasbanen. Beweeg de banen langs elkaar heen en bepaal zo zelf hoeveel licht je doorlaat. 

De bediening van duo rolgordijnen is ook heel makkelijk. Met het koord beweeg je niet alleen de banen, maar trek je de stof van je duo rolgordijn ook helemaal op. Ideaal als je nog meer van natuurlijk licht wil genieten of de ramen gaat lappen.

Door de dubbele banen zijn duo rolgordijnen geschikt voor veel soorten ruimtes en situaties. Keuken, eetkamer of woonkamer: het kan allemaal door het aanbod van verschillende transparanties.

Een duo rolgordijn in de slaapkamer? Hou er dan rekening mee dat er niet alleen lichtkieren aan de zijkant maar ook tussen de twee banen kunnen ontstaan.

Duo rolgordijnen uit de Slim Line collectie hebben een 25% smallere bovenbak dan onze standaard duo rolgordijnen. Heb je een ondiep kozijn of wil je de bovenbak zo min mogelijk laten opvallen? Dan is een Slim Line duo rolgordijn perfect voor jou.

Kies je voor een duo rolgordijn? Dan kun je deze afwerken met een cassette. Deze aluminium bovenbak zorgt voor een nette afwerking van je duo rolgordijn. Een ander voordeel is dat een cassette een lichtkier boven de rol voorkomt als je deze in de dag (in het kozijn of tussen twee muren) monteert.

 

Cassette

Gaat je voorkeur uit naar een cassette in de kleur wit of grijs? Aan jou de keuze.

Dit ligt natuurlijk vooral aan jouw interieurstijl en wensen. Bij Veneta hebben we veel kleuropties en dat is super, maar maakt het misschien ook lastig. We raden je daarom aan om gratis kleurstalen aan te vragen. Zo kun je de kleuren in het echt bekijken en vergelijken met de kleuren in je interieur.

Duo rolgordijn, roljaloezie of multishades

Een duo rolgordijn wordt ook wel roljaloezie of multishade genoemd. Ze doelen allemaal op dezelfde soort raamdecoratie.

 

Een duo rolgordijn bestaat uit twee banen stof: een transparante en een verduisterende of semi-transparante stof. Door de twee stoflagen van het gordijn te verschuiven, kun je zelf bepalen hoeveel licht er binnenkomt en hoeveel privacy je hebt. Je past de sfeer in huis of je thuiswerkplek makkelijk aan.

 

Verduisterende duo rolgordijnen

Bij verduisterende duo rolgordijnen is één van de twee banen gemaakt van een speciale stof die zoveel mogelijk lichtinval blokkeert. Deze stoffen zijn dikker en hebben een hogere dichtheid dan standaard rolgordijnstoffen. Houd er rekening mee dat de duo rolgordijnen niet 100% lichtdicht zijn doordat er aan de zijkant en tussen de banen kieren kunnen ontstaan.

Verduisterende duo rolgordijnen zijn ideaal voor de woonkamer, keuken of een andere ruimte waarin je de hoeveelheid licht die binnenkomt naar jouw wens wil regelen. Bovendien bieden deze stoffen ook extra privacy, omdat ze niet doorschijnen.

 

Dubbel voordelige duo rolgordijnen

We leveren duo rolgordijnen op maat gelijk vanuit de fabriek. Onze raamdecoratie kan daarom tot wel 40% goedkoper zijn dan in de winkel. Daarnaast bieden duo rolgordijnen de voordelen van zowel vitrage als verduisterende of semi-transparante gordijnen in één product. Dubbel voordelig dus!

 

Plan een adviesafspraak in om er zeker van te zijn dat de duo rolgordijnen perfect bij jouw wensen passen.

 

Stel je eigen roljaloezie samen

Naast de keuze tussen transparante, semi-transparante en verduisterende stoffen, kies je bij ons uit meer dan 90 verschillende kleuren. Naast basiskleuren zoals wit, grijs en bruin, heb je in de semi-transparante stof ook keuze uit paars-, blauw- en roodtinten.

 

Vind de kleur die bij je past door een moodboard te maken en vraag gratis kleurstalen aan. Als je jouw eigen roljaloezie hebt samengesteld, maken we jouw raamdecoratie op maat en bezorgen het bij je aan huis.

Veneta.com – Dé nummer 1 online specialist in duo rolgordijnen op maat