• Altijd 8 jaar garantie op je duo rolgordijn
  • Direct van de fabriek, bespaar tot wel 40%
  • Verkeerd gemeten? Gratis nieuw product!

Duo rolgordijnen op maat

Een duo rolgordijn, ook wel roljaloezie of multishade genoemd, heeft stofbanen en gaasbanen. Deze schuiven voor elkaar langs, waardoor je zelf de lichtinval en privacy kan bepalen. Ideaal voor bijvoorbeeld de woonkamer. Daarnaast kun je kiezen voor een cassette en RVS ketting. Dit zorgt voor een mooie en strakke afwerking.

Bekijk alle duo rolgordijnen

 

Verduisterende of semi-transparante duo rolgordijnen

Bij het samenstellen van jouw ideale duo rolgordijn, kun je kiezen tussen een verduisterende of semi-transparante stof. Bij een semi-transparante stof komt er gefilterd licht door de stofbanen. De verduisterende stof geeft volledige privacy en werkt als zonwering voor binnen.

Bekijk alle verduisterende duo rolgordijnen

 

Duo rolgordijn in verschillende kleuren

Onze duo rolgordijnen zijn beschikbaar in meer dan 90 verschillende kleuren. Naast basiskleuren zoals wit, grijs en bruin, heb je in de semi-transparante stof ook keuze uit paars-, blauw- en roodtinten. Zo kun je jouw raambekleding goed afstemmen op je interieur. Wooninspiratie nodig? Lees dan onze blog.

Bekijk alle roljaloezieën op maat

 

Gaasstructuur duo rolgordijn

De drie duo rolgordijn collecties hebben een andere gaasstructuur. De duo rolgordijnen uit de Entry collectie hebben een grove gaasstructuur. De Designer en Slim Line collectie hebben een fijne gaasstructuur. Onze Slim Line collectie heeft daarnaast een slankere bovenbak en is dus geschikt voor minder diepe kozijnen.

Benieuwd naar de kleuren van onze duo rolgordijnen?

Vraag gratis kleurstalen aan

 

Wat is een duo rolgordijn?

Een duo rolgordijn heeft de veelzijdigheid van een jaloezie en het gemak van een rolgordijn. Onze duo rolgordijnen bestaan uit twee banen stof: een transparante en een verduisterende of semi-transparante stof. De banen bewegen voor elkaar langs, waardoor je zelf de mate van privacy kunt bepalen. We zien duo rolgordijnen veel terug in de laatste woontrends.

 

Waarom kies ik voor maatwerk van Veneta.com?

Met maatwerk duo rolgordijnen van Veneta.com ben je ervan verzekerd dat jouw duo rolgordijn past. Je hoeft onze raamdecoratie niet op maat te knippen of snijden. Wij gaan namelijk voor de beste kwaliteit en het mooiste resultaat.

En omdat onze raamdecoratie direct van de fabriek naar jou wordt gestuurd, zijn we tot wel 40% goedkoper dan in de winkel. Heb je een meetfoutje gemaakt? Dan krijg je met onze gratis unieke meetverzekering een nieuw product.

 

In welke kleuren zijn de duo rolgordijnen verkrijgbaar?

Onze verduisterende duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in 22 kleuren. Kies je voor semi-transparant? Dan heb je zelfs keuze uit ruim 69 verschillende kleuren. Of je nu op zoek bent naar een felle kleur of juist een rustige basiskleur, we hebben voor ieder wat wils.

Twijfel je nog over je kleurkeuze? Vraag dan gratis kleurstalen aan en vergelijk de kleurstalen bij jou thuis.

 

In welke transparanties zijn de duo rolgordijnen verkrijgbaar?

We hebben zowel semi-transparante als verduisterende duo rolgordijnen. Wil je wat meer verduistering in de slaapkamer? Dan zijn onze verduisterende duo rolgordijnen ideaal.

Wil je de inkijk in je woonkamer verminderen, maar wel genoeg lichtinval houden? Dan raden we een semi-transparante stof aan. Zo bepaal je zelf hoeveel lichtinval en privacy je op ieder moment van de dag wil.

 

Daarom kies je voor Veneta.com