Aluminium jaloezieën op maat

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën op maat passen bij ieder interieur. Je kunt bij onze lamellen kiezen uit een prachtige collectie met meer dan 20 verschillende mooie kleuren.

Ook kun je kiezen uit verschillende lamelbreedtes. Zo passen jouw nieuwe aluminium jaloezieën altijd bij jouw interieur.

Aluminium jaloezieën op maat passen bij ieder interieur. Je kunt bij onze lamellen kiezen uit een prachtige collectie met meer dan 20 verschillende mooie kleuren.

Aluminium jaloezie 16mm

Vanaf Vanaf  12,-
16mm aluminium jaloezie
  • 16mm brede lamellen
  • Geschikt voor minder diepe kozijnen
  • Keuze uit meer dan 20 kleuren

Aluminium jaloezie 25mm

Vanaf Vanaf  12,-
25mm aluminium jaloezie
  • 25mm brede lamellen
  • Meest gekozen optie
  • Keuze uit meer dan 20 kleuren

Aluminium jaloezie 50mm

Vanaf Vanaf  17,-
50mm aluminium jaloezie
  • 50mm brede lamellen
  • Meer lichtinval
  • Keuze uit 8 mooie kleuren

Veelgestelde vragen over aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn - afhankelijk van jouw wensen - geschikt voor iedere ruimte. Zwarte aluminium jaloezieën passen heel goed in een industriële woonkamer. Omdat ze vochtbestendig zijn, kun je ze ook prima ophangen in de keuken en moderne badkamer.

Aluminium jaloezieën kun je ook ophangen in de slaapkamer, maar houd er rekening mee dat ze niet 100% verduisterend zijn. In deze blog vind je inspiratie voor een modern interieur.

Je kiest voor maatwerk zodat je ervan verzekerd bent dat de raamdecoratie altijd past in jouw situatie. Al onze raamdecoratie wordt 100% op maat gemaakt.

Onze fabriek produceert jouw nieuwe raamdecoratie pas wanneer je de bestelling betaald hebt.

Bij onze aluminium jaloezieën krijg je standaard een ladderkoord. Wil je graag een ladderband? Bekijk dan onze Harmony en Essentials houten jaloezieën.

 

Bij aluminium jaloezieën van Veneta.com kun je kiezen tussen een lamelbreedte van 16mm, 25mm en 50mm. Wil je bredere lamellen? Kijk dan eens bij onze Harmony houten jaloezieën of houtlook jaloezieën. Deze gaan tot een lamelbreedte van wel 63mm.

Aluminium jaloezieën op maat

Onze voordelige aluminium jaloezieën zijn zeer veelzijdig, ze passen namelijk in bijna iedere ruimte in huis. Jaloezieën van aluminium behoren dan ook tot de meest verkochte jaloezieën van Nederland.

 

De Allure collectie heeft veel kleuren en is verkrijgbaar in de lamelbreedtes 16mm25mm en 50mm.

 

 

Aluminium jaloezie: collectie en kleuren

De collectie aluminium jaloezieën op maat van Veneta.com is verkrijgbaar in meer dan 20 mooie kleuren, waarvan je bij een aantal opties voor geperforeerde lamellen kunt kiezen. Dit wordt vaak gebruikt in kantoren. Met geperforeerde jaloezieën komt er nog zonlicht naar binnen, maar behoud je wel de privacy.

 

We hebben veel verschillende kleuren in onze Allure raamdecoratie collectie, zodat er altijd een goedkope aluminium jaloezie is die bij je past.

 

 

Aluminium jaloezie samenstellen

Bij Veneta.com kun je de voordelige aluminium zonwering naar eigen wens samenstellen. Tijdens het bestellen kun je de bedieningszijde kiezen. Ga je voor een tuimelkoord of een tuimelstang? Fixeersteunen worden standaard meegeleverd, net als het unieke kindveiligheidsysteem.

 

Naast de aluminium jaloezieën op maat hebben we ook houten jaloezieën en houtlook jaloezieën. Ieder type en ieder model heeft zo zijn eigen voordelen!

 

 

De voordelen van aluminium jaloezieën

De jaloezieën van aluminium uit de Veneta.com Allure collectie, worden gemaakt van de beste kwaliteit waarbij de dikte van de lamel heel belangrijk is. De lamellen van de Allure collectie zijn een stuk dikker, en daarmee steviger, dan lamellen van vele andere leveranciers van aluminium lamellen.

 

Aluminium jaloezieën van Veneta.com zijn ook erg voordelig doordat je rechtstreeks uit de fabriek bestelt, zonder tussenkomst van groothandels of winkeliers. Wil je zelf de kwaliteit van onze horizontale jaloezieën ervaren, vraag dan onze gratis kleurstalen aan. Of maak gebruik van onze online meethulp.

 

Veneta.com – Dé nummer 1 online specialist in aluminium jaloezieën op maat