• Altijd 8 jaar garantie op je aluminium jaloezie
  • Direct van de fabriek, bespaar tot wel 40%
  • Verkeerd gemeten? Gratis nieuw product!

Aluminium jaloezieën op maat

Onze voordelige aluminium jaloezieën zijn zeer veelzijdig, ze passen namelijk in bijna iedere ruimte in huis. Jaloezieën van aluminium behoren dan ook tot de meest verkochte jaloezieën van Nederland.

 De Allure collectie heeft veel kleuren en is verkrijgbaar in de lamelbreedtes 25mm16mm en 50mm.

Bekijk alle aluminium jaloezieën

 

Aluminium jaloezie: collectie en kleuren

De collectie aluminium jaloezieën van Veneta.com is verkrijgbaar in meer dan 20 mooie kleuren, waarvan je bij een aantal opties voor geperforeerde lamellen kunt kiezen. Dit wordt vaak gebruikt in kantoren. Met geperforeerde jaloezieën komt er nog zonlicht naar binnen, maar behoud je wel de privacy.

We hebben veel verschillende kleuren in onze Allure raamdecoratie collectie, zodat onze voordelige aluminium jaloezieën altijd in ieder interieur passen.

Bekijk al onze lamellen op maat

 

Aluminium jaloezie: modellen en opties

Bij Veneta.com kun je de voordelige aluminium zonwering naar eigen wens samenstellen. Tijdens het bestellen kun je de bedieningszijde kiezen. Ga je voor een tuimelkoord of een tuimelstang? Fixeersteunen worden standaard meegeleverd, net als het unieke kindveiligheidsysteem.

Naast de aluminium jaloezieën hebben we ook houten jaloezieën en PVC jaloezieën. Ieder type en ieder model heeft zo zijn eigen voordelen!

Bekijk alle jaloezieën van aluminium

 

Aluminium jaloezieën voordelen

De jaloezieën van aluminium uit de Veneta.com Allure collectie, worden gemaakt van de beste kwaliteit waarbij de dikte van de lamel heel belangrijk is. De lamellen van de Allure collectie zijn een stuk dikker, en daarmee steviger, dan lamellen van vele andere leveranciers van aluminium lamellen.

Aluminium jaloezieën van Veneta.com zijn ook erg voordelig doordat je rechtstreeks uit de fabriek bestelt, zonder tussenkomst van groothandels of winkeliers. Wil je zelf de kwaliteit van onze horizontale jaloezieën ervaren dan mag je natuurlijk gratis kleurstalen aanvragen of maak gebruik van onze online meethulp.

Bekijk onze andere horizontale lamellen

 

Kan een aluminium jaloezie in iedere ruimte?

Aluminium jaloezieën zijn - afhankelijk van jouw wensen - geschikt voor iedere ruimte. Zwarte aluminium jaloezieën passen heel goed in een industriële woonkamer en omdat ze vochtbestendig zijn, kun je ze ook prima ophangen in de keuken en moderne badkamer.

Aluminium jaloezieën kun je ook ophangen in de slaapkamer, maar houd er rekening mee dat ze niet 100% verduisterend zijn. In deze blog vind je inspiratie voor een modern interieur.

 

Kies ik voor standaardmaten of maatwerk?

Je kiest voor maatwerk zodat je ervan verzekerd bent dat de raamdecoratie altijd past in jouw situatie. Al onze raamdecoratie wordt 100% op maat gemaakt.

Onze fabriek produceert jouw nieuwe raamdecoratie pas wanneer je de bestelling betaald hebt. Ideaal!

 

Kan ik voor een ladderband kiezen?

Bij onze aluminium jaloezieën krijg je standaard een ladderkoord. Wil je graag een ladderband? Bekijk dan onze Harmony en Essentials houten jaloezieën.

We zorgen ervoor dat je genoeg keus hebt uit al onze raambekleding. Inspiratie opdoen voor jouw interieur? Hier vind je 10x inspiratie voor een moderne woonkamer.

 

Uit welke lamelbreedtes kan ik kiezen?

Bij aluminium jaloezieën van Veneta.com kun je kiezen tussen een lamelbreedte van 16mm, 25mm en 50mm. Wil je bredere lamellen? Kijk dan eens bij onze Harmony houten jaloezieën of PVC jaloezieën. Deze gaan tot een lamelbreedte van wel 63mm.

 

Daarom kies je voor Veneta.com