Aluminium jaloezieën op maat

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn een populaire keuze als het om raamdecoratie gaat. We snappen wel waarom. Ze hebben een tijdloze uitstraling en passen overal in huis.

Praktisch en stijlvol? Dat is precies wat je zoekt.

Aluminium jaloezieën zijn een populaire keuze als het om raamdecoratie gaat. We snappen wel waarom. Bekijk ons aanbod.

Laat je inspireren

Veelgestelde vragen over aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn - afhankelijk van jouw wensen - geschikt voor iedere ruimte. Zwarte aluminium jaloezieën passen heel goed in een industriële woonkamer. Omdat ze vochtbestendig zijn, kun je ze ook prima ophangen in de keuken en moderne badkamer.

Aluminium jaloezieën kun je ook ophangen in de slaapkamer, maar houd er rekening mee dat ze niet 100% verduisterend zijn. In deze blog vind je inspiratie voor een modern interieur.

Je kiest voor maatwerk zodat je ervan verzekerd bent dat de raamdecoratie altijd past in jouw situatie. Al onze raamdecoratie wordt 100% op maat gemaakt.

Onze fabriek produceert jouw nieuwe raamdecoratie pas wanneer je de bestelling betaald hebt.

Bij onze aluminium jaloezieën krijg je standaard een ladderkoord. Wil je graag een ladderband? Bekijk dan onze Harmony en Essentials houten jaloezieën.

 

Bij aluminium jaloezieën van Veneta.com kun je kiezen tussen een lamelbreedte van 16mm, 25mm en 50mm. Wil je bredere lamellen? Kijk dan eens bij onze Harmony houten jaloezieën of houtlook jaloezieën. Deze gaan tot een lamelbreedte van wel 63mm.

Meer lichtinval met 50 mm jaloezieën

Bij Veneta.com stel je jouw eigen jaloezieën samen, inclusief kleur, materiaal en lamelbreedte. Wil je verschillende kleuren thuis ervaren? Vraag dan gratis kleurstalen aan.

 

We hebben jaloezieën met een lamelbreedte van 16 mm, 25 mm en 50 mm. De 50 mm aluminium jaloezieën bieden meer lichtinval in huis dankzij de ruimte tussen de lamellen wanneer deze openstaan. Dat is handig voor ruimtes met veel schaduw.

 

 

Jaloezieën voor het hele huis

Aluminium jaloezieën zijn veelzijdig en behoren tot de bestverkochte jaloezieën voor in huis. Ze zijn geschikt voor elke kamer, omdat ze vochtbestendig zijn en gemakkelijk te reinigen.

 

Je kunt ze dus ook plaatsen in de keuken of een kleine badkamer. Sluit de lamellen om in alle rust van een ontspannende douche te genieten. Als je aangekleed bent open je de lamellen en kun je je in natuurlijk licht klaarmaken. Handig toch? Ontdek hier nog meer badkamer ideeën.

 

 

Meer inspiratie voor aluminium jaloezieën op maat

Jaloezieën zijn niet alleen geschikt voor de badkamer en slaapkamer, maar ook voor andere ruimtes in huis, zoals het toilet en de keuken. We verzamelden enkele toilet ideeën om inspiratie op te doen.

 

Ook in de keuken zorgen ze voor de juiste sfeer in huis. Speel met de lichtinval om een fijne sfeer te creëren tijdens het koken of eten. Of je nu op zoek bent naar badkamer ideeën, toilet ideeën of keuken inspiratie, jaloezieën kunnen een praktische én stijlvolle oplossing zijn.

Veneta.com – Dé nummer 1 online specialist in aluminium jaloezieën op maat